Korisnici i kupci su dužni prije početka korištenja web stranice www.e17autoservis.com (dalje: web stranica) pružatelja usluga E17 Autoservis sa sjedištem u Zadru, E17 Autoservis, Varaždinska ulica 21, 23000 Zadar (dalje: E17 Autoservis) upoznati se s Općim uvjetima korištenja web stranice. Ukoliko imaju dodatnih pitanja ili nejasnoća vezanih uz uvjete korištenja, mogu se obratiti na adresu e-pošte e17autoservis@gmail.com.

Slanjem upita, potpisom ugovora ili neposrednim kontaktom, suglasni ste da E17 Autoservis dobrovoljno stavljate na raspolaganje svoje i podatke trgovačkog društva koje predstavljate ili zastupate. Dozvoljavate da se isti koriste u cilju zaštite osobnih interesa u svim poslovima koje ugovarate s E17 autoservis.

E17 Autoservis se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših poslovnih obveza.

Svi se podaci o korisnicima čuvaju i dostupni su samo podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici E17 Autoservis i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Skupljanje i obrada osobnih podataka u svrhu realizacije dogovorenih poslova uključuje i prosljeđivanje osobnih podataka klijenta trećim osobama i trgovačkim društvima u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Trećim osobama smatraju se sve fizičke osobe i trgovačka društva koje su neophodne za realizaciju ugovorenih poslova.

Klijent je suglasan da E17 Autoservis, u skladu s gore navedenim uvjetima, koristi osobne i/ili podatke trgovačkog društva dvije godine za komunikacijske kanale ili u skladu sa zakonima koji pokrivaju obaveze čuvanja podataka u vezi s poslovanjem.

Vanjske poveznice

E17 Autoservis sadržava linkove/vanjske poveznice na web stranice izvan vlastite internetske stranice. E17 Autoservis linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan ove internetske stranice.

Autorska prava

Prenošenje informacija iz članaka objavljenih na E17 Autoservis dozvoljeno se samo uz uvjet da se ne prenose dijelovi originalnog teksta duži od 500 znakova, pri čemu je navođenje izvora obavezno, a ako je riječ o web stranici onda je obavezno i staviti link na originalni tekst ukoliko s vlasnikom nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje sadržaja moguće je samo uz prethodnu pisanu dozvolu izdanu od strane E17 Autoservis. Ukoliko se dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internetskoj stranici E17 Autoservis prenese suprotno ovim pravilima protiv prekršitelja može biti pokrenut pravni postupak.

Promjene Općih uvjeta i stranice

E17 Autoservis zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili dopuniti Opće uvjete. Promjene stupaju na snagu danom objave na web stranici. Nastavak pristupanja web stranici ili korištenja bilo kojeg dijela njezinog sadržaja smatrat će se pristankom na izmijenjene ili dopunjene Opće uvjete. E17 Autoservis savjetuje periodično provjeravanje Općih uvjeta radi upoznavanja s eventualnim promjenama. E17 Autoservis zadržava pravo u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave izmijeniti, dopuniti ili ukinuti bilo koji dio svog poslovanja, što uključuje i web stranicu, odnosno bilo koji njezin dio, servise, podstranice ili usluge koje se putem njih pružaju. Predmetno pravo uključuje, ali se ne ograničava na, promjenu vremena dostupnosti, promjenu sadržaja, dostupnost novih podataka, promjenu načina prijenosa, kao i prava na pristup ili korištenje web stranicom. Dužnost i obaveza korisnika je koristiti web stranicu u skladu s pozitivnim propisima te općim moralnim i etičkim načelima. E17 Autoservis ima pravo u svakom trenutku vršiti kontrolu sadržaja web stranice kako bi osigurao poštivanje Općih uvjeta i pozitivnih propisa. Izmjene uvjeta korištenja važeće su odmah po objavi na web stranici www.e17autoservis.com

Kolačići

Prema zakonu Europske unije, E17 Autoservis obavještava korisnike da web stranica www.e17autoservis.com koristi kolačiće (Cookies) kako bi mogla osigurati višu kvalitetu usluge.